Clay leverer færdige løsninger for satellit-tv til (primært) private. Clay står for den gode service og er kendt at sætte kunderne ind i, hvordan de skal betjene fjernsynet.

Kommunikationsbehovet er stort for den stadig voksende middelklasse, de vil underholdes og informeres fra den store verden. Satellit-tv er det store hit i disse år.

Clays parabolantenner giver tilfredse kunder, det gælder bare om at nå ud til flere. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Jobs: Clay vil gerne fastansætte assistenter, så han altid kan være klar til at rykke ud. Aktuelt indkalder han folk alt efter opgavernes størrelse. Der er rigtig mange uddannede inden for beslægtede fag, der står klar. Demokrati og udvikling: information er vigtig for demokratiet og dermed udviklingen i den afrikanske kontekst.

Vækstforløser

Op til nu er kunderne kommet via personlig kontakt. Clay kan udvide kundegrundlaget ved at opnå en større synlighed. Det kan ske gennem et kontor, der pt. blot er derhjemme, hvor han kan tage imod kunder, og gennem marketing. Et samarbejde og evt. medfinansiering heraf vil give relativt hurtige resultater.

Potentiale

Clay både indkøber og opsætter udstyret, forbinder fjernsynet og sætter kunderne ind i, hvad de skal gøre for at få adgang til deres yndlingskanaler. Nye kunder er ofte nogle som har hørt om Clay fra tidligere kunder. Med en indsats for marketing vil Clay's Dish Installation, som virksomheden hedder, vokse gevaldigt.

Forretningsgrundlag

De seneste år er teknikken til digital tv blevet billigere, og parabolantenner har fået potentiale som hvermandseje inden for den frembrusende middelklasse. Det gør efterspørgslen for Clays arbejde stor.

Forretningsmodel

Clay har de tekniske færdigheder, der skal til, og han har evnen til god kundeservice til private, der skal have satellit-tv derhjemme. Han har for nylig leveret større løsninger for enkelte kontorer og hoteller. Ydermere har han opsat overvågnings-tv for virksomheder, et område der ligeledes er voksende.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number