Hellen startede med bare en symaskine i et lille rum som 19-årig. I dag er hun den stolte ejer af Hero Textiles. Hero Textiles leverer uniformer og arbejdsbeklædning til virksomheder.

Selvom firmaet er meget mindre end de store beklædningsfabrikker, er Hellens netværksevner gode, når der skal landes store ordrer. Hellen er et godt eksempel på, at en kvinde kan skabe en succesfuld virksomhed i Tanzania — derved er hun en god rollemodel for andre i landet.

Hellens beklædningsfirma skaber et solidt forretningsmæssigt overskud og, med lidt marketing, et kæmpe potentiale. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Hero Textiles har potentiale til at fastansætte adskillige medarbejdere. Køn: Hellen ansætter kvinder. Kvinders vilkår forbedres i et land, der stadig er mandsdomineret. Udvikling: Hero Textiles gør det mere attraktivt at købe lokalt produceret arbejdsbeklædning frem for udenlandsk produceret eller af udenlandsk ejet fabrik. Dette skaber mere økonomisk udvikling i landet.

Vækstforløser

Med en indsats inden for marketing vil hun kunne skabe et mere konstant flow i ordrerne. Derved vil Hellen kunne fastansætte en stor del af de medarbejdere, hun aktuelt kun korttidsansætter ved store ordrer.

Potentiale

Hero Textiles er vokset alle de 16 år, det har eksisteret og vil helt sikkert fortsætte ligeså. Hellens gå-på-mod og iver for at levere kvalitet gør, at kunderne kommer tilbage næste gang, de skal have lavet noget. Aktuelt ansætter Hellen omkring 20 personer, når der kommer store ordrer hjem. Nogle gange ansætter hun helt op til 50 personer.

Forretningsgrundlag

Hellen producerer beklædning til kontorer, fabrikker, hoteller, vagtfirmaer m.m. Hun er kendt for kvalitet og kreativitet i design. Hertil kommer, at Hellen er en af de bedste i landet til at påsætte emblemer. Der er et voksende antal lokale virksomheder, der har et stort behov for beklædning til de ansatte. Der er en stigende tro på, og prestige i, at købe lokalt produceret. Derfor er det nuværende og fremtidige marked stort for Hero Textiles.

Forretningsmodel

Hero Textiles producerer beklædning til kontorer, fabrikker, hoteller, vagtfirmaer og lignende. Der er både tale om unikt designet beklædning og standardiserede uniformer der blot tilføres et emblem. Alt er bestillingsarbejde, materialer indkøbes og folk ansættes til hver ordre.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number