Lucas har et motor­­cykel­-værksted, der reparerer og servicerer motorcykler. Antallet af motorcykler er hastigt stigende i hovedstaden og hele landet.

Lucas' værksted er velkendt og har et formidabelt renommé. Kundegrundlaget er nærmest ubegrænset.

Lucas' motorcykel­-værksted har et godt ry og flere kunder, end pladsen tillader. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Jobs: Lucas har allerede ansat to unge og vil uden tvivl øge antallet. Herudover har Lucas' værksted gode muligheder for at oplære unge i mekanikerfaget, der således sikrer fremtidig ansættelse. Udvikling: kapacitetsopbyggelse inden for motorcykel-mekanikerfaget er med til at udvikle landet, idet mere og mere transport sker på disse tohjulede. Miljø: motorcykler er meget bedre miljømæssigt end store busser, de holder længere på de dårlige veje — gode mekanikere holder dem gående endnu længere.

Vækstforløser

Aktuelt gør værkstedet at Lucas ofte må bede folk komme igen en anden gang. En bedre organisering af det nuværende værksted, eller flytning til et større sted, vil give plads til at arbejde på flere motorcykler på en gang og til at have flere mekanikere i værkstedet. Modernisering af det aktuelle værksted eller anskaffelsen af et nyt vil også skabe synlige og målbare resultater med det samme.

Potentiale

Lucas startede for syv år siden et helt lille værksted. Før dette arbejdede han i en lang årrække ved hovedstadens største værksted, hvor han var en af de bedste mekanikere. Siden Lucas startede værkstedet, er det gået stødt og roligt frem, og det vil det uden tvivl fortsætte med.

Forretningsgrundlag

Motorcykler er uden tvivl den hurtigst voksende transportform i og uden for hovedstaden. Kvalitet og pålidelighed præger ikke alle de mange mekanikere, der er fulgt med det hastigt stigende antal motorcykler. Både kvalitet og pålidelighed er netop det, Lucas' værksted er kendt for. Herudover er Lucas også en god arbejdsgiver, der motiverer mekanikerne til at gøre deres bedste. Sammenlagt gør dette, at kunderne kommer strømmende! Det, at Lucas nu har opbygget eget lager gør, at han i højere grad kan være tilstede omkring værkstedet og supervisere de andre mekanikere, og selv håndtere de mest komplekse opgaver.

Forretningsmodel

Personlig service, orden i tingene, kvalitetsarbejde og hurtighed er nogle af de unikke kvaliteter, der gør, at kunderne også næste gang vælger Lucas' værksted. Lucas er en af hovedstadens bedste mekanikere. Det er særligt folk med de relativt dyrere japanske motorcykler, — i modsætning til de kinesiske — der ynder at komme til Lucas. Det muliggør også, at Lucas kan give kunderne en regning, der gør, at han er godt dækket ind. Som noget nyt er Lucas begyndt at indsende pristilbud til virksomheder, organisationer og offentlige kontorer med tilbud på vedligehold af deres motorcykelpark.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number