Siden den spæde start i 2009 har mere end 200 børn fået en god start i denne børnehave startet som et privat initiativ. Pekis børnehave giver læring og udvikling af højeste kvalitet til børn i førskolealderen. Og så er det økonomisk bæredygtigt.

I de senere år er antallet af offentlige som private børnehaver eksploderet. Desværre er mange børnehaver underprioriterede, hvorfor de slet ikke har de rigtige og tilstrækkelige ressourcer. Den energi og professionalisme som driver Pekis børnehave kan være til inspiration for både offentlige og private børnehaver rundt omkring i hovedstaden og derudover.

Pekis børnehave skaber en forskel for mange børn og er tilmed en rentabel forretning. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Din virksomhed vil blive kendt for at skabe jobs i et udviklingsland. Uddannelse: Samtidig bidrager din virksomhed til at skabe god uddannelse til børnene. Udvikling: Jobs og uddannelse er nogle af de vigtigste elementer til udvikling i Tanzania.

Vækstforløser

Lokalerne bygges et for et. Der foreligger konkrete udviklingsplaner for børnehaven. Udover endnu flere 'klasseværelser' vil de også bygge huse/værelser til ansatte og frivillige. Herved kan de tiltrække det bedste personale. Avancen er ikke meget stor i den sektor, men strategien er klar: udvikling og udvidelse skal skabe langsigtet bæredygtighed og vækst. Der skal investeres i stedet.

Potentiale

En meget bevidst læringsstrategi og -metode og andre tiltag, så som forældreinddragelse, gør tilsammen, at det viser sig, at børnene efterfølgende klarer sig utroligt godt i skolen. Pekis børnehave et lokalt fyrtårn. Det tjener som eksempel for både statslige og offentlige børnehaver.

Forretningsgrundlag

Når begge forældre er udearbejdende, og der slet ikke er nok børnehaver, som i dette nybyggerkvarter, løser Pekis børnehave en vigtig opgave. Lange ventelister er tegn på, at Pekis børnehave ikke vil mangle indtægtskilder i overskuelig fremtid.

Forretningsmodel

Den bedst tænkelige læring og udvikling til børnene. Oveni får børnene god mad og bliver hentet og bragt i børnehavens minibus. Stedet er 100% forældrebetalt. De giver gratis adgang for to forældreløse børn. Peki og hendes mand ejer tilsammen stedet. De skal ikke betale nogen leje, alt er betalt, og de kan derfor holde udgiftsniveauet nede.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number