Pius er en kunsthåndværker, der fornyer kendte makonde-traditioner på hans helt egne måder.

Det gør ham i stand til at sælge lokalt som internationalt. Pius har en solid erfaring med at oplære nye i faget.

Pius' kunsthåndværk er rentabelt og — når der er store ordrer — en god forretning. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Pius vil kunne ansætte en eller flere unge. Uddannelse: Pius er god til at oplære unge, og den bedste uddannelse er tit en kombination af ansættelse og oplæring.

Vækstforløser

Det er Pius' plan at leje et sted og etablere hans eget værksted og butik. Han vil derved skabe en løbende indtægt og vil samtidig nemmere lave aftaler med opkøbere om engros-ordrer til salg i udlandet.

Potentiale

Med eget værksted og butik vil Pius kunne generere et langt større overskud ud af hans kunstneriske arbejde. Via hans netværk er Pius af og til i stand til at få store ordrer fra kunstopkøbere fra Zanzibar, halvanden times sejlads derfra. De sælger til opkøbere i hele verden.

Forretningsgrundlag

Der har været en meget konstant efterspørgsel for skulpturer og anden relateret kunst. I de senere år er der kommet særligt fokus på de mere kunstneriske udformninger. Det synes som om kunst-opkøbere og turister er trætte af de masseproducerede, ensartede figurer af elefanter og massaier.

Forretningsmodel

Til dagligt sælger Pius via en butik, samme sted som han sidder og arbejder. Lejlighedsvis har han solgt engros til opkøbere, der sælger det internationalt. Udover det værktøj han har, og træ som han løbende køber, har virksomheden ikke mange udgifter.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number