Redempter opdrætter og sælger kyllinger. Det er der et stort marked for i den hastigt voksende hovedstad. Hun har netop købt et stykke jord lidt uden for hovedstaden.

Redempter er en stærk, selvstændig kvinde, rig på erfaring. Hun er startet godt. Det nye sted giver store muligheder.

Redempters produkt har et stor marked, og hun kan skabe et forretningsmæssigt overskud. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Jobs: Redempter vil ansætte lokal arbejdskraft fra landsbyen, der er beliggende en halv times tid fra hovedstaden. Det sikrer lokale arbejdspladser således, at de unge ikke søger til byen uden arbejde. Sundhed og bæredygtighed: Redempters kyllingefarm fremmer sundhed og social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i udkanten af en af Afrikas storbyer.

Vækstforløser

En medfinansiering af opbygningen af faciliteterne på det nyindkøbte stykke land uden for hovedstaden vil betyde, at Redempter kan nå længere hurtigere.

Potentiale

Redempter har på kort tid siden 2014 opbygget kyllingeopdræt-virksomheden ved siden af hendes egen bopæl. Hun har nu investeret i et stort stykke jord uden for Dar es Salaam. Hun vil bygge et simpelt hus til overnatning og ansatte, men ellers fokusere på at bygge nogle lette hytter til at opdrætte kyllingerne.

Forretningsgrundlag

Der er adskillige aftagere for kvalitetskyllinger. Kyllingekød er en af de mest udbredte hovedspiser. Redempter sælger allerede til private, restauranter, hoteller, kantiner og kostskoler. Hun sælger også til opkøbere, der videresælger kyllingerne. Markedet er ikke til at mætte. Mange restauranter køber kyllinger transporteret fra fjerne egne af landet.

Forretningsmodel

Redempter sælger til private og virksomheder (kantiner, restauranter og skoler). Efterhånden som hun kan levere i større kapacitet, vil hun have nemmere ved at indgå leveringsaftaler med virksomhederne. Fra kyllingerne udklækkes, til de kan sælges, går der mellem tre og fire måneder.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number