Thomas er en sand innovator, der samtidig formår at færdiggøre produkterne, levere dem og få penge for dem.

Thomas' smedeværksted laver maskiner til landbrug, til værksteder, majsmøller, tagkonstruktioner til benzintanke, butiksfacader, sikkerhedsgitre og meget mere.

Thomas' smedeværksted er en sand innovationsfabrik og en god forretning. Hvad er potentialet?

Værdiskabelse

Jobs: Thomas' smedeværksted kan ansætte adskillige unge, idet en stor del af opgaverne er rent smedearbejde. Uddannelse: Virksomheden vil kunne give mange unge lejlighed til at lære faget. Udvikling: Denne virksomhed understøtter udviklingen både inden for landbrug og produktionsvirksomheder i landdistriktet.

Vækstforløser

Thomas leverer udelukkende bestillingsvarer. Kunderne kommer til ham, fordi de har set hans produkter ved tidligere kunder. Blot en lille indsats i marketing ville gøre en kæmpe forskel. Med en lille opgradering af produktionsudstyret og af den finansielle ballast, vil han kunne producere flere maskiner ad gangen. Hans nybyggede værksted mangler endelig færdiggørelse.

Potentiale

Startende med simpelt smedearbejde og salg af sikkerhedsgitter til private er Thomas' produktserie vokset og vokset. Hans produkter er solgt, endnu førend de er færdiglavede, fordi det alt sammen er bestillingsarbejde. Det er Thomas' plan fremover at altid have produkterne klar i en butik samt at levere større antal ad

Forretningsgrundlag

Thomas' smedeværksted udfylder et stort behov derved, at han kan producere og sælge maskinerne til en væsentlig lavere pris end tilsvarende importerede maskiner og stadig tjene på det.

Forretningsmodel

Startende med kun private er kunderne nu i stigende grad halvstore landbrug og andre virksomheder, der har fået øje på maskinernes funktionsduelighed, favorable pris og fordelen ved at kunne få dem vedligeholdt af Thomas.

Interesseret i et partnerskab til at booste brandingen?

Få en uforpligtende snak med Henrik om et partnerskab til din virksomhed.

Invalid Number